1. Onze diensten arrow_forward
  2. Afvalinzameling arrow_forward
  3. Containers arrow_forward
  4. Folie- en EPS (piepschuim) inzameling

Folie- en EPS (piepschuim) inzameling

Voor de inzameling van folie en piepschuim, 2 afvalsoorten die uitstekend te recyclen zijn, mits ze voldoen aan de acceptatiecriteria, heeft Ter Horst een eigen inzamelsysteem ontwikkeld. Het apart afvoeren van folie- en piepschuimafval kan tot een aanzienlijke besparing leiden ten opzichte van het niet gescheiden afvoeren van deze stromen.

arrow_forward Offerte aanvragen
Folie zakhouder

Folie

Folie wordt ingezameld in geperforeerde 400 liter zakken die in een speciale beugel gehangen kunnen worden. Volle zakken folie kunnen apart worden opgehaald of worden meegenomen indien ze naast de rolcontainer voor papier worden aangeboden. Omdat de zakken geperforeerd zijn knappen ze niet uit elkaar in de kraakwagen voor papierinzameling en kunnen ze zeer eenvoudig na het storten in de papierhal tussen het papier uitgehaald worden om vervolgens separaat gerecycled te worden.

DSC01673

EPS (piepschuim)

EPS (piepschuim) wordt ingezameld in 1000 liter zakken die eveneens in een speciale beugel gehangen kunnen worden. Volle zakken piepschuim worden bij u opgehaald en verwerkt tot onder andere nieuw piepschuim.

DSC01775