1. Onze diensten arrow_forward
  2. Afvalinzameling

Afvalinzameling

Ter Horst Groep is één van de grotere inzamelaars van afval in Oost Nederland en is haar activiteiten ook in deze markt sterk aan het vergroten. Wij bedienen klanten in geheel Nederland en leveren rechtstreeks aan internationale verwerkende bedrijven waardoor wij uitstekende tarieven kunnen bieden.

arrow_forward Offerte aanvragen

Afvalinzameling

Wij beschikken over alle voorkomende inzamelmiddelen zoals rol- en afzetcontainers, maar ook huif- en kipperopleggers om grote partijen in te zamelen.

Naast de transportmiddelen voor efficiënte en effectieve inzameling beschikken wij uiteraard over alle benodigde vergunningen waardoor u altijd kunt aantonen dat u uw afval door een erkend inzamelaar heeft laten afvoeren.

Zoals bij alle diensten van Ter Horst Groep mag de klant ook hierbij een snelle dienstverlening en een uitstekende service verwachten. Bel of mail ons wanneer u vragen heeft, wij helpen u graag verder!

arrow_forward Offerte aanvragen

Dienstverlening rondom feestdagen

Op feestdagen zijn wij gesloten, de geplande inzamelroutes voor het ledigen van rolcontainers worden dan op een andere dag gereden.

arrow_forward Dienstverlening rondom feestdagen
DSC01464