Afvalcontainer huren

Tijdens een verbouwing, opruimwerkzaamheden of groot tuinonderhoud, is het plezierig als u beschikt over een goede oplossing om oude bouwmaterialen, tuinafval en ander puin snel en gemakkelijk af te kunnen voeren. Het liefst zonder dat u zelf met een aanhanger heen en weer moet rijden naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Afvalcontainer huren

De Ter Horst Groep heeft voor ieder doel precies de juiste afvalcontainer die bij uw huis of de door u beoogde bouwplaats geplaatst kan worden. Zo bent u in staat om snel te werken en uw afval op professionele wijze te verwerken. U kunt bij ons voor een scherpe prijs een afvalcontainer huren voor vrijwel alle soorten afval. Wij beschikken over uitstekende contacten met internationale afvalverwerkende bedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding de beste container in uw specifieke situatie te leveren. In ons containerprogramma vindt u onder meer:

DSC01523

Voor al uw afval

Of het nu gaat om steenafval, oude gipsplaten, metaal, hout- of groenafval, wij hebben altijd de juiste oplossing voor het afvoeren van uw afval voorhanden. Desgewenst kunt u bij de Ter Horst Groep zelfs een afvalcontainer huren die wij aan uw persoonlijke wensen en eisen aanpassen of zelfs speciaal voor u ontwerpen en produceren. Er is veel mogelijk en wij helpen u graag verder met het maken van een keuze die het beste bij uw situatie past. Voor welke oplossing u ook kiest, wij zorgen ervoor dat de door u bestelde afvalcontainer wordt gebracht en opgehaald op de door u aangegeven locatie. Zo kunt u zorgeloos aan de slag met bijvoorbeeld uw sloop-, bouw-, of tuinproject, in de wetenschap dat de afvoer van al uw afval tot in de puntjes geregeld is. Verder kunt u er ook op vertrouwen dat al het door u aangeboden afval door ons op milieuvriendelijke wijze wordt verwerkt. Zo wordt onder andere beton- en metselwerkpuin door ons gerecycled. Wij breken deze materialen tot menggranulaat wat vervolgens weer als funderingsmateriaal in de wegenbouw wordt gebruikt of toegepast als erfverharding bij bedrijven en particulieren. Ook materialen als metaal en papier worden door ons gescheiden verwerkt voor hergebruik. Zo werken wij, samen met u, op verantwoorde wijze aan een beter milieu wanneer u besluit om bij de Ter Horst Groep een afvalcontainer te huren.

arrow_forward Direct een container bestellen

Een eersteklas afvalcontainer van een gecertificeerd bedrijf

Een afvalcontainer huren bij de Ter Horst Groep betekent dat u zakendoet met een professioneel gecertificeerd bedrijf met jarenlange ervaring. Wij hebben alle benodigde vergunningen in huis, zodat u te allen tijde kunt aantonen dat u gebruik maakt van de dienstverlening van een erkend inzamelaar van bijna alle soorten afval. Wij leveren onze containers aan particulieren, bedrijven, gemeenten en overheden in heel Nederland. U kunt de door u gewenste container eenvoudig online bestellen via onze overzichtelijke website waar u ook alle informatie over ons bedrijf terug kunt vinden. Mocht u vragen of behoefte aan een persoonlijk advies hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige medewerkers die u graag via email of telefonisch te woord staan.