1. Afvalcontainer bestellen arrow_forward
  2. Veenendaal

Afvalcontainer bestellen Veenendaal en omgeving

Heeft u een grote hoeveelheid afval en bent u op zoek naar een grote afvalcontainer? Dan bent u bij Ter Horst Groep aan het juiste adres.

Header Veenendaal
Container

Wij verhuren afvalcontainers in de omgeving Veenendaal. Naast omgeving Veenendaal, leveren wij ook containers in de regio ‘Almelo’, ‘Arnhem’ ‘Apeldoorn’, ‘Doetinchem’, ‘Ede’, ‘Enschede’, 'Hengelo', ‘Nijmegen’, 'Ulft', ‘Utrecht’ en 'Zutphen'. Wij bieden voor nagenoeg elk type afval een passende afvalcontainer aan. Denk hierbij aan bouw- en sloopafval, puin, afvalhout, grof huisvuil, tuin- en groenafval, grond en metalen. Selecteer onderstaand het soort afval waar u uw afvalcontainer voor nodig heeft en betaal eenvoudig via iDeal. Binnen 24 uur kunnen wij uw afvalcontainer al plaatsen!

  • savings De scherpste prijzen (all in)
  • acute Vandaag voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • calendar_clock Tot 2 maanden huurvrij
  • credit_card Eenvoudig betalen met iDeal
arrow_forward Direct bestellen

Welke soort afvalcontainer in Veenendaal heeft u nodig?

Bepaal eerst welk soort afval u wilt afvoeren. Omdat er verschil zit in verwerkingskosten, hanteren wij verschillende prijzen. Zo is het verwerken van bouw- en sloopafval veel complexer dan het verwerken van gemengd schoon puin. Naast dat u het soort afval moet bepalen, is het formaat van de container van belang. Iedere klus is anders, daarom bieden wij containers in verschillende formaten. De meeste containers passen qua formaat op een parkeerplaats en zijn beschikbaar in veel gangbare maten, van 3 m3 tot en met 10 m3. U kunt zelf bekijken welk formaat het meest geschikt is.

In 5 stappen een afvalcontainer bestellen in Veenendaal

Ter Horst Groep maakt het eenvoudig voor u om een container te bestellen. In slechts vijf stappen kunt u een afvalcontainer bestellen. U selecteert de juiste afvalcontainer voor het soort afval dat u kwijt wilt en kiest vervolgens het juiste formaat van de afvalcontainer. Ook is het mogelijk meerdere containers tegelijk te bestellen. Alle prijzen zijn all-inclusive. U betaalt een vast bedrag per container. Hier zitten de voorrijkosten, de huur en het ophalen en verwerken bij inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bestelt u de container voor 12:00 uur vandaag, dan kunnen wij deze de volgende werkdag al plaatsen.

Wij houden rekening met uw wensen bij het leveren van de container in Veenendaal

Ter Horst Groep houdt rekening met uw wensen. Zo is het mogelijk aan te geven wanneer u voorkeur heeft om de container te leveren. Het is al mogelijk om (op werkdagen) binnen 24 uur de container te plaatsen. Ook kunt u aangeven of u een voorkeur heeft voor de plaats waar de container komt en het tijdstip waarop de container geleverd kan worden. Wanneer de container vol is of de werkzaamheden zijn voldaan neemt u contact met ons op om de container op te laten halen. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk al een afspraak te maken voor het ophalen van de container. De container is twee maanden huurvrij. Zo kunt u gerust aan uw klus of verbouwing werken en weet u precies waar u aan toe bent.

Vragen over het leveren van een container in Veenendaal?

Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en ophalen van containers. Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers lopen graag nét dat stapje harder om u naar tevredenheid van dienst te zijn. Komt u er niet uit? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de geschikte container.