1. Afvalcontainer bestellen arrow_forward
  2. Ulft

Afvalcontainer bestellen Ulft en omgeving

Bent u op zoek naar een afvalcontainer voor een grote hoeveelheid afval? Dan helpen wij u bij de Ter Horst Groep graag verder.

Header Ulft
Container

Wij verhuren afvalcontainers in de omgeving van Ulft. Naast de omgeving van Ulft, leveren wij ook containers in de regio 'Almelo, ‘Arnhem’, ‘Apeldoorn’, ‘Doetinchem’, ‘Ede’, ‘Enschede’, ‘Hengelo’, ‘Nijmegen’, ‘Utrecht’, ‘Veenendaal’ en 'Zutphen'. Wij bieden voor nagenoeg elk type afval een passende afvalcontainer aan. Denk hierbij aan bouw- en sloopafval, puin, afvalhout, grof huisvuil, tuin- en groenafval, grond en metalen. Selecteer onderstaand het soort afval waar u uw afvalcontainer voor nodig heeft en betaal eenvoudig via iDeal. Binnen 24 uur kunnen wij uw afvalcontainer al plaatsen!

  • savings De scherpste prijzen (all in)
  • acute Vandaag voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
  • calendar_clock Tot 2 maanden huurvrij
  • credit_card Eenvoudig betalen met iDeal
arrow_forward Direct bestellen

Welke soort afvalcontainer in Ulft heeft u nodig?

Iedere klus is anders, daarom bieden wij containers voor verschillende soorten afval in diverse maten aan. Bepaal dan ook eerst welk soort afval u wilt afvoeren. De prijs van de container is afhankelijk van het soort puin. Zo is het verwerken van bouw- en sloopafval veel complexer dan het verwerken van gemengd schoon puin waardoor de verwerkingskosten (en dus de eindprijs) hoger zijn. Naast dat u het soort afval moet bepalen, is het formaat van de container van belang. U kunt zelf bekijken welk formaat het meest geschikt is voor in uw situatie. De meeste containers passen qua formaat op een parkeerplaats en zijn beschikbaar in veel gangbare maten, van 3 m3 tot en met 10 m3.  

In 5 stappen een afvalcontainer bestellen in Ulft

In slechts vijf stappen kunt u bij ons een afvalcontainer bestellen. Zo maken we het voor u zeer eenvoudig! U selecteert de juiste afvalcontainer voor het soort afval dat u kwijt wilt en kiest vervolgens het juiste formaat van de afvalcontainer. Ook is het mogelijk meerdere containers tegelijk te bestellen. Alle prijzen zijn all-inclusive en bestaan uit een vast bedrag voor de container, de voorrijkosten, de huur, maar ook het ophalen en verwerken bij inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Bestelt u de container voor 12:00 uur vandaag, dan kunnen wij deze de volgende werkdag al plaatsen.

Wij houden rekening met uw wensen bij het leveren van de container in Ulft

Ter Horst Groep houdt graag rekening met uw wensen. Zo is het mogelijk aan te geven wanneer u voorkeur heeft om de container te leveren. We kunnen de container zelfs al binnen 24 uur bij u voor de deur plaatsen. Ook kunt u aangeven of u voorkeur heeft voor de plaats waar de container komt en het tijdstip waarop de container geleverd wordt. Wanneer de container vol is of de werkzaamheden zijn afgerond neemt u contact met ons op om de container op te laten halen. Ook is het ook mogelijk om gelijk bij het bestellen van de container al een afspraak te maken voor het ophalen ervan. De container is twee maanden huurvrij. Zo kunt u gerust aan uw klus of verbouwing werken en weet u precies waar u aan toe bent.

Vragen over het leveren van een container in Ulft?

Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en ophalen van containers. Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers lopen graag nét dat stapje harder om u naar tevredenheid van dienst te zijn. Komt u er niet uit? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de geschikte container.