Wij zoeken professionals!

De Ter Horst Groep is een middelgrote speler op het gebied van afvalmanagement in Oost Nederland en is gestart in 1965 te Varsseveld met recycling van papier, ijzer en andere metalen. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid tot een veelzijdig, bloeiend bedrijf, met filialen in Varsseveld, Goor, Veenendaal, Antwerpen (B), Bocholt (D) en Lille (F). Bij de Ter Horst Groep wordt ‘klant-is-koning’ in de praktijk vertaald in een grote flexibiliteit, het nakomen van afspraken, dienstverlening-op-maat, een hoge servicegraad, een vriendelijke en gemoedelijke omgang met haar klanten. Afvalbeheer volgens de laatst geldende (milieu)wetgeving, met uiteindelijk lagere kosten voor de totale afvalverwijdering, ligt ten grondslag aan de diverse ‘afvalverwijderingsoplossingen’ die zij haar klanten biedt. De Ter Horst Groep beschikt momenteel over ruim 80 voertuigen en er zijn totaal ruim 125 mensen werkzaam. Door de ambitie om te blijven groeien, is de Ter Horst Groep op zoek naar uitbreiding van haar team.

Vacature bedrijfsleider afdeling Metaal Techniek

Ter Horst Metaal Techniek wil de volgende stap zetten en gaat de aankomende tijd inzetten op innovatie van het bedrijf. Naast reparatiewerkzaamheden voor de Ter Horst Groep zijn we gespecialiseerd in allerhande metaaltechnische oplossingen, die door onze vakmensen worden gerealiseerd en, indien nodig, op locatie worden geïnstalleerd. Kortom, een mooi bedrijf met een breed aanbod op metaaltechnisch gebied.
Wat verwachten we van jou als bedrijfsleider?
Je bent een rasondernemer die (metaal)technisch goed onderlegd is, die doel- en resultaatgericht te werk gaat en zich altijd afvraagt of zaken nog efficiënter en sneller kunnen. Organisatorisch ben je een natuurtalent en jouw team kan altijd van je op aan. Je signaleert tijdig mogelijke problemen en stuurt waar nodig bij. Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten en zorgen dat elke klant naar tevredenheid is voorzien van een hoogwaardig product.
Competenties
- afgeronde technische HBO opleiding
- uitstekende cijfermatige en communicatieve vaardigheden
- aantal jaren leidinggevende ervaring is een pré
Wat heeft Ter Horst Metaal Techniek jou te bieden
- een functie met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en invulling
- een prettige en informele werksfeer
- goed salaris overeenkomstig opleiding en ervaring volgens cao beroepsgoederenvervoer
Enthousiast?
Dan willen wij je graag beter leren kennen! Mail je CV en een korte motivatie naar w.kleinhesselink@terhorstgroep.nl t.a.v de heer Wim Kleinhesselink.

Vacature logistiek administratief medewerker

Als logistiek administratief medewerker voer je samen met je collega’s van de afdeling planning de volgende werkzaamheden uit
- aannemen telefoon
- aannemen, verwerken en opvolgen van (internationale) orders
- contact onderhouden met klanten, chauffeurs en transporteurs
- ondersteunen van de planners
- overige administratieve werkzaamheden
Jouw profiel
- minimaal een afgeronde HBO opleiding
- een goede beheersing van de Nederlandse taal
- een goede beheersing van de Duitse en Engelse taal is een pre
- bekend met een geautomatiseerde tekstverwerking en spreadsheets (Word, Excel)
- accuraat en gestructureerd in de uitvoering van het werk
- in staat in teamverband te werken met een flexibele instelling
- goede communicatieve eigenschappen
- fulltime (40 uur) per week inzetbaar
Wat heeft Ter Horst jou te bieden
- een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
- salaris passend bij de ervaring in de gevraagde functie
- uitzicht op vast dienstverband

Vacatures buitendienstmedewerker, locaties Varsseveld en Veenendaal

Functieomschrijving
Je trekt er dagelijks op uit om bij bedrijven interesse te wekken voor het servicepakket van de Ter Horst Groep. Je adviseert bedrijven en instellingen over de afvoer van afvalstoffen en je werft actief nieuwe klanten. Acquisitie van nieuwe klanten aan de hand van salesleads is een belangrijk onderdeel van je functie, maar ook je spontaan melden bij de prospect is een onderdeel van je werk. Jouw commerciële en communicatieve vaardigheden leiden tot opdrachten en uitbreiding van het totale klantenbestand. Je rapporteert aan de verkoopleider en wordt ondersteund door een fanatieke en deskundige commerciële binnendienst.
Functie eisen
Commercieel gezien ben je te typeren als een “hunter/pionier”. Je bent proactief en zit van nature ‘bovenop de bal’. Jouw drive om te scoren gaat echter niet ten koste van kwaliteit. Voor deze functie zoeken wij een commerciële en vlotte collega die beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Ervaring met MS Office is een wens. Je bent communicatief vaardig, bezit ruime sociale vaardigheden en je bent klantgericht, accuraat en gestructureerd. Je kunt prima zelfstandig werken, kunt incasseren en je weet tenslotte je klanten te werven met jouw overtuigingskracht. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
Arbeidsvoorwaarden
Een zelfstandige en uitdagende functie met een breed takenpakket binnen een vooruitstrevende organisatie in een dynamische markt. De Ter Horst Groep is altijd in beweging, waardoor er mogelijkheden zullen blijven om zelf je carrièrepad te beïnvloeden. De platte en slagvaardige organisatie maakt bovendien snel schakelen mogelijk. Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een representatieve auto van de zaak zijn vanzelfsprekend, immers je kunt dan doen waarin je goed bent: prospects bezoeken.

Vacature transportplanner

Tot de belangrijkste taken van de transportplanner behoren
- samen met 3 collega’s het dagelijks plannen, leiden en begeleiden van circa 80 afvalvoertuigen (tendens groeiend)
- verbeteren van rendementen van de diverse transportactiviteiten
- verder structureren van de dagelijkse planning
- wegen, beoordelen en registreren van in- en uitgaande afvalstromen
Noodzakelijke persoonlijke eigenschappen, opleidingen en vaardigheden
- HBO opleidingsniveau
- goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, goede beheersing van de Duitse taal is een pré
- leergierig en een brede interesse
- ambitieus, communicatief sterk en sociaal; je kunt goed met mensen omgaan
- je bent van nature een leider
- doorzetter, energiek en evenwichtig
- je verliest in een hectische omgeving niet de rust en het overzicht, je kunt goed omgaan met stress, druk en snel veranderende omstandigheden
- ervaring in afval-/recyclingbedrijf is een pré
- je weet van aanpakken

Een assessment kan onderdeel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Bij gebleken geschiktheid bieden wij een vaste, leerzame baan met perspectief en een passende salariëring aan in onze gezonde, gestaag groeiende no-nonsense organisatie.

Vacature calculator/werkvoorbereider Infra/GWW afdeling Sanering en Infra

Ter Horst Sanering en Infra B.V. is een onderdeel van de Ter Horst Groep en richt zich met name op het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: asbestsanering, totaal- en renovatiesloopwerken, grond- en straatwerken. Ter Horst Sanering en Infra B.V. werkt voor diverse opdrachtgevers, zoals overheidsinstanties, industriële bedrijven, bouwbedrijven en particulieren. Wij zijn voornamelijk actief in Oost-Nederland.

Werkzaamheden
- calculeren
- werkvoorbereiden
- inkoop materialen
- orders verwerven
- certificering SC530, VCA**, BRL2506
- projectadministratie

Wat breng jij mee
- een HBO werk-en denkniveau
- meerdere jaren ervaring in de asbestsanering en GWW
- DTA-A certificaat
- kennis van het calculatieprogramma GWW Calc, GWW bundel, GWW bestekadministratie en Infra Office voor de projectadministratie en Fiber Count werkplanner

Wij bieden jou
- full time dienstverband
- veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
- goede arbeidsvoorwaarden

Vacature grondwerker/stratenmaker afdeling Sanering en Infra

Ter Horst Sanering en Infra B.V. is actief in grond- weg en waterbouw, sloopwerken en asbestsaneringen. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven, de vastgoedsector, gemeenten, (semi)overheden en particulieren.

Je kunt zelfstandig werken en je hebt (ruime) ervaring in grondwerkzaamheden en stratenmaken. Je bent breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Je werkt mee aan allround projecten en werkt graag buiten en met je handen.

Verdere vereisten voor deze functie
- gemotiveerd & flexibel
- rijbewijs B (E achter B is een pré)
- VCA Basisveiligheid
- opleiding stratenmaker/GWW is een pré
- harde werker en fysiek in goede staat
- goede beheersing van de Nederlandse taal
- ervaring in grondwerk en stratenmaken
- bekend met het gebruik van klein materieel

Wij bieden jou een fulltime functie, waarbij jij gelijk aan de slag kunt. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheden. Bovendien is het mogelijk om door te groeien binnen het bedrijf.
Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct!

Vacature autolaadkraan chauffeur

Over de functie
Als chauffeur autolaadkraan verzorg je het transport van verschillende recyclebare materialen zoals: metalen, papier, ijzer, bedrijfsafval en accu’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de lading met behulp van de autolaadkraan. Daarnaast is het mogelijk dat je wordt ingezet op de trekker-trailer en de NCH-wagen. Binnen deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag in de dagdienst. Je werkdag begint rond 06.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. Wel wordt er verwacht dat je flexibel inzetbaar bent.
Ben jij een behendige chauffeur die beschikt over goed ruimtelijk inzicht? Is de klant voor jou altijd koning en ben jij representatief? Denk je altijd in oplossingen en ben je fysiek fit? Dan zoeken wij jou!
De ideale kandidaat
- is in het bezit van CE-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart
- heeft een TCVT autolaadkraan certificaat, een ADR certificaat, een heftruck certificaat en een VCA certificaat
- is een echte aanpakker met een flexibele werkhouding
- woont in een straal van 25 km van de standplaats Varsseveld
Ter Horst Groep biedt
Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Je werkt binnen een transparante organisatie met korte communicatielijnen. Salariëring is conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Vacatures chauffeur

Wij zijn op zoek naar diverse chauffeurs voor al onze vestigingen
- chauffeurs op zijladers
- chauffeurs op portaalarm- of beugelwagens
- chauffeurs op multiliftwagens
- chauffeurs op trekker-opleggers
- chauffeurs op veeg-/zuigwagens
- chauffeurs op kolkenzuigers
Functie eisen
- je bent in het bezit van een CE rijbewijs met code 95
- je bent in het bezit van een geldig ADR bewijs (bij trekker-opleggers)
- je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit
- ervaring in de afvalbranche en op het betreffende voertuig is een pré

Vacature terreinmedewerker, locatie Goor

Ben jij beschikbaar voor de vacature van terreinmedewerker op onze locatie in Goor? Dan bieden wij je een leuke afwisselende baan in een klein en sociaal team!
Wat wij vragen van een terreinmedewerker
Je bent flexibel, werklustig, stressbestendig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt feeling voor het werken met een heftruck.
Wanneer je ook nog ervaring hebt met een overslagkraan (Liebherr 924) en een vrachtwagenrijbewijs CE met code 95 hebt, dan is dat een pré.
Naast de voornoemde werkzaamheden dien jij alle voorkomende werkzaamheden op het terrein aan te pakken.

Vacature allround (voertuig)monteur, locatie Varsseveld

Wij zijn op zoek naar een allround (voertuig)monteur voor onze moderne, zeer goed uitgeruste werkplaats in Varsseveld. Wij voeren alle voorkomende reparaties en keuringen van ons materieel in eigen beheer uit. Gezien de diversiteit van het materieel zijn de werkzaamheden afwisselend en interessant. Ons team bestaat uit 5 gemotiveerde collega’s. Vind je het een uitdaging om alle voorkomende reparaties aan vrachtwagens en machines uit te voeren, heb je kennis van hydrauliek en elektronica en daarnaast ook nog een oplossingsgerichte instelling? Ben je daarnaast ook nog in het bezit van het diploma APK 1 en 2, stuur dan een korte brief en een uitgebreid cv.

Solliciteren?

Kom jij ons enthousiaste team versterken in onze groeiende organisatie? Stuur dan jouw motivatie met een uitgebreide CV naar info@terhorstgroep.nl of per post naar:
Ter Horst Groep
Afdeling personeelszaken
Aaltenseweg 58
7051 GV  Varsseveld

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline te Paske, telefoon: 0315-241883.