1. Onze diensten arrow_forward
  2. Papierrecycling en -vernietiging

Papierrecycling en -vernietiging

Ter Horst Groep is één van de grotere inzamelaars van oud papier en karton en is haar activiteiten ook in deze markt sterk aan het vergroten. Wij bedienen klanten in geheel Nederland maar ook daar buiten en leveren rechtstreeks aan internationaal verwerkende bedrijven waardoor wij uitstekende tarieven kunnen bieden.

arrow_forward Offerte aanvragen
Afbeelding Papier4

Papierrecycling

Wij beschikken over alle voorkomende inzamelmiddelen zoals rol- en afzetcontainers, maar ook huif- en kipperopleggers om grote partijen in te zamelen en af te voeren naar de recycler. Naast de transportmiddelen voor efficiënte en effectieve inzameling beschikken wij uiteraard over alle benodigde vergunningen waardoor u altijd kunt aantonen dat u uw materiaal door een erkend inzamelaar heeft laten afvoeren. Klik hier voor alle actuele vergunningen en certificaten zoals de VIHB vergunning en het MRF keurmerk certificaat.

Vernietiging vertrouwelijk (archief)papier

Indien u eenmalig een partij vertrouwelijk (archief)papier wilt laten vernietigen, dan kunnen er een aantal rolcontainers of een grotere afzetcontainer worden geplaatst. Nadat u de container(s) heeft gevuld, worden de containers door ons opgehaald en wordt het papier vernietigd. Het ter vernietiging aangeboden materiaal wordt conform de geldende Europese richtlijnen en normen (richtlijn 95 / 46 / EG, ISO-norm 9001/2000 en DIN 32757-1), wet bescherming persoonsgegevens, vernietigd. Uiteraard zijn er ook verschillende mogelijkheden indien u hiervoor een permanente oplossing zoekt.
Offerte aanvragen

arrow_forward Offerte aanvragen

Vergunningen en certificaten

Ter Horst Groep beschikt over alle benodigde vergunningen en certificaten. Hieronder vindt u alle actuele Nederlandse vergunningen en certificaten. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact met ons op.

arrow_forward Vergunningen en certificaten
DSC01647