Uw betrouwbare en gecertificeerde partner

Ter Horst is marktleider in de Benelux in het inzamelen van loodaccu’s, lithium-ion accu's en (tractie)batterijen. Wij bedienen relaties in de gehele Benelux, maar ook in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Duurzaam inzamelen

Vanuit onze verschillende vestigingen in binnen- en buitenland worden dagelijks meerdere ritten uitgevoerd. Wij beschikken over huifopleggers met laadklep om palletboxen met loodaccu's te wisselen en tractiebatterijen in te zamelen, en over roestvrijstalen kipperopleggers om grote partijen loodaccu’s los gestort in te zamelen en af te voeren naar de recycler. Palletboxen worden kosteloos bij u geplaatst.
Ons moderne wagenpark voldoet aan alle milieueisen en door onze efficiënte en effectieve manier van plannen worden uw accu’s op een duurzame manier ingezameld. Zo’n 96% van een loodaccu wordt gerecycled!

Vergunningen en certificaten

Wij beschikken uiteraard over alle benodigde vergunningen en certificaten waardoor u altijd kunt aantonen dat u uw lithium-ion accu's, loodaccu’s en (tractie)batterijen door een erkend inzamelaar heeft laten afvoeren. Klik hier voor alle actuele vergunningen en certificaten zoals de VIHB vergunning en het MRF keurmerk certificaat.

Hoogste prijsgarantie

Dankzij onze positie als marktleider in de Benelux en ons internationale netwerk, bieden wij u de hoogste vergoeding!
Na elke ophaling ontvangt u snel een creditnota met bijbehorende betaling.

Voordelen op een rij

- kosteloze plaatsing van palletboxen
- duurzame inzameling
- gecertificeerde inzameling
- hoogste prijsgarantie
- snelle en correcte financiële afwikkeling

Bel of mail ons wanneer u vragen heeft, wij helpen u graag verder!

Accu heftruck
Palletbox met accus
Tractie batterij
th7_web