Inzameling van oud ijzer, metalen en oudpapier

Wij zamelen al meer dan 40 jaar oud ijzer, metalen en oudpapier in en zijn uitgegroeid tot één van de grootste inzamelaars van oostelijk Nederland op dit gebied. Wij leveren rechtstreeks aan de metaalsmelterijen waardoor we altijd de beste prijzen kunnen bieden voor uw oude metalen. Wij stellen inzamelmiddelen ter beschikking van rolcontainers voor bijvoorbeeld aluminium of koper tot 40 m3 containers voor RVS of oud ijzer.

Afvalinzameling

Bij Ter Horst Groep bent u aan het juiste adres voor nagenoeg alle voorkomende afvalstromen. Of het nu gaat om ijzer en metalen, puin, bouw- en sloopafval, houtafval, groenafval, restafval, chemisch afval, papierafval, archiefvernietiging of andere afvalstromen, bij Ter Horst Groep krijgt u een gedegen advies. Wij lichten graag uw bedrijfsprocessen door waarna een op maat gesneden advies krijgt op het gebied van afvalscheiding. Hier is het milieu bij gebaat én het kan uw bedrijf een flinke besparing opleveren! Zie ons containerprogramma voor onze inzamelmiddelen. Een 120 liter rolcontainer of een 25 m3 perscontainer? Wij adviseren u graag over het meest optimale inzamelmiddel in uw situatie!

Vegen van bedrijfsterreinen en reinigen van kolken

Ter Horst Groep helpt u graag met het verbeteren van de netheid, veiligheid en uitstraling van uw bedrijfsterrein. Wij reinigen uw gehele bedrijfsterrein tegen een aantrekkelijk tarief. Hoeken of gangetjes waar onze veegwagens niet kunnen komen? Geen probleem! Eerst worden deze delen handmatig geveegd waarna onze veegwagens de klus afmaken. Uw verharde terrein ziet er weer spik en span uit. Ook reinigen wij de kolken op uw bedrijfsterrein en voorkomen daarmee dat deze verstoppen.