Accu inzameling

Ter Horst is een van de grotere inzamelaars van accu’s en tractiebatterijen en is haar activiteiten in deze markt sterk aan het vergroten. Wij bedienen klanten in geheel Nederland en Duitsland en leveren rechtstreeks aan internationaal verwerkende bedrijven waardoor wij uitstekende vergoedingen kunnen bieden. Zoals bij alle diensten van Ter Horst mag de klant ook waar het accu inzameling betreft van ons een snelle dienstverlening en een uitstekende service verwachten.

Wij beschikken over huifopleggers met laadklep om palletboxen met accu's te wisselen en tractiebatterijen in te zamelen, en over roestvrijstalen kipperopleggers om grote partijen accu’s los gestort in te zamelen en af te voeren naar de recycler.

Naast de transportmiddelen voor efficiënte en effectieve inzameling beschikken wij uiteraard over alle benodigde vergunningen waardoor u altijd kunt aantonen dat u uw accu’s en tractiebatterijen door een erkend inzamelaar heeft laten afvoeren.
Klik hier voor alle actuele vergunningen en certificaten zoals de VIHB vergunning en het MRF keurmerk certificaat.

Bel of mail ons wanneer u vragen heeft, wij helpen u graag verder!

Accu heftruck
Palletbox met accus
Tractie batterij
th7_web

Accu inzameling in België, Frankrijk en Luxemburg

Inzameling van accu's en tractiebatterijen wordt in België, Frankrijk en Luxemburg uitgevoerd door RecuPbat.

De Ter Horst Groep is een partnership aangegaan met RecuPbat waarbij RecuPbat opereert vanuit haar vestigingen in Antwerpen (B) en Lille (F) en van hieruit distribueert naar alle grote verwerkers in West-Europa.

Kijk hier voor meer informatie.