Geplaatst op: 31-7-2018

Brand bedrijfsterrein Varsseveld

Donderdag 26 juli jongstleden heeft er een brand gewoed in het afval op ons bedrijfsterrein in Varsseveld. Deze brand heeft ons volkomen verrast en heeft helaas voor veel overlast in de omgeving gezorgd.

Vanwege landelijke afzetproblemen, hadden we meer afval op ons terrein dan we hadden gewild. Bij meerdere verbrandingsovens is de laatste maanden groot onderhoud uitgevoerd, waardoor er landelijk te weinig capaciteit is om het afval te verwerken. Dit is een probleem waar de gehele afvalbranche last van heeft. 

De afgelopen weken is er in de media veel gepubliceerd over de Ter Horst Groep. Het is ons opgevallen dat er veel onjuistheden zijn gemeld over de situatie bij ons bedrijf. Bovendien is er een beeld geschetst over ons bedrijf waarin wij ons in het geheel niet herkennen. Wij betreuren dit ten zeerste.

Onze dienstverlening en service blijven wij continueren, zoals onze klanten dat  van ons gewend zijn. Dit werd en wordt conform de regelgeving uitgevoerd.

Wij willen onze dank uitspreken aan iedereen die ons heeft bijgestaan. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar de brandweerlieden en overige hulpverleners.

Ter Horst Groep